Történetek Eropolisból és azon túlról
A naplót írjapervmen
Eredetileg eszem ágában sem volt blogot írni, de tegnap XY ( tudom ám ki volt ) elvette az egyetlen bizalompontomat, amit a telefonszámom hitelesítésével szereztem, így megfosztott a chatelés, illetve a napi 2 levélírás lehetőségétől. Azért hogy visszaszerezzen ezen jogokat, kénytelen voltam örömpolgárságot vásárolni. Ezáltal pedig lehetőségem nyílt a blogírásra, illetve saját csoport létrehozására.
Az itt megosztott történetek nem újkeletűek, évekkel ezelőtt már publikáltam őket egy zárt Facebook csoportban, így előfordulhat, hogy egyeseknek ismerős lesz némely bejegyzés. Ezek a irományok mind saját kútfőből pattantak elő, ha nem hiszed, az a te dolgod!
Több, mint 1 évtizede regisztráltam először erre az oldalra és kisebb - nagyobb megszakításokkal rendszeresen próbálkoztam partnert találni. Az, hogy ez mennyire sikerült, kiderül a posztjaimból. Azt még hozzátenném, hogy mivel tizenakárhány éve ismerem az oldalt, a 2024 előtt regisztrált ( főleg a női ) profilok 80 %- a már ismerős számomra és nagyjából képes vagyok felmérni, hogy ki a komoly, valós személy és ki az, aki csak privát chatben fárasztja az embereket.
A blog 90 napig fog élni, amíg az örömpolgárságom is.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
10
Számodra látható napló bejegyzés
10
következő
összes bejegyzés
előző
Szex egy pornószínésznővel
 Teljes alakos fotói mellett az arca mindig takarásban volt. Ez persze mindig megkondítja bennem a vészharangot, de chatelés közben meggyőzött, hogy számára ez szükségszerű, így lefoglaltam nála másnapra egy időpontot. Ilyet sem tettem még, hogy a kontrollálhatatlan, kielégülésre szoruló vágyaim csillapítását ne azonnal orvosoljam, de az illusztrációi egy számomra minden szempontból ideális külsővel megáldott hölgyet mutattak. Mintha csak a forgatás megkezdése előtt készült werkfilm jeleneteiből ollózták volna ki a kockákat.
Élőben teljesen lenyűgözött: az ajtóban egy magas ( 175 cm...ezt még az adatlapján olvastam, ezért tudom ennyire pontosan ) fekete, hosszú, egyenes szálú hajú, igézően zöldeskék szemű, karcsú (de mégis "vanmitfognirajta" típus ), illatozó parfümfelhőbe burkolózott, ruganyos testű, kedves mosolyú hölgyemény fogadott. Akkor még a 30-at alulról közelítette, de én 25-26-nak tippeltem volna, a szolid sminknek köszönhetően...üvegtalpú, tűsarkú cipője megtette a hatását és hirtelen aprócskának éreztem magamat mellette, mivel pár centire fölém tornyosult, mintegy domináns jelleget ontva magából. Csábító mozdulattal beinvitált, ásványvízzel kínált...a félhomály miatt eddig fel sem tűnt, hogy a lábbelin kívül semmi mást nem viselt...hiába, nem tudtam levenni az arcáról a tekintetemet! Aztán meg a fénylő, csupaszra borotvált, epekedő sunájáról. A meglepően kellemes fogadtatás olyan biztonságérzetet keltett bennem, hogy egy időre el is feledkeztem arról a fura érzésről, hogy valahonnan ismerős nekem ez a dög!
A két menet közti intervallumot érdekfeszítő beszélgetéssel hidaltuk át, mikor én lopva megjegyeztem, mennyire hasonlít XY ( ismert, magyar pornószínésznő )....persze ekkor már motoszkált bennem a gyanú, hogy honnan lehet ismerős, ezért igyekeztem a reakcióját alaposan feltérképezni. Mikor a válaszként nem az érkezett,hogy "Ki az a XY? ( már tudtam, hogy a sejtésem helytálló!
A tetoválás pedig nem hazudik, így első dolgom volt mikor hazaértem, hogy lecsekkoltam a hóbaglyos - zászlós - nemtucat motívumot, majd ennek fényében büszkén vettem tudomásul, hogy egy világszerte elismert többszörösen AVN díjjal kitüntetett pornószínésznő muffját térképezhettem fel potom pénzért....sőt egy darabot (adagot) még magáévá is tett belőlem, mely nyomtalanul tűnt el legendás, sokat tapasztalt torkában! 
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.